Kassa 11-16, avamaa 11-16, kasvuhooned 11-16

Teemapäev "Toit ja keskkond" 22. aprillil

Avaldatud: 25.01.23

22. aprillil toimub koostöös rohelise pealinnaga teemapäev "Toit ja keskkond".

Teemapäeval käsitletakse erinevaid toidu kasvatamise viise. Saadakse vastused küsimustele, mille poolest erinevad intensiivne tavatootmine ja mahe põllumajandus ja milline on nende mõju mullale, veele, elurikkusele ning toidu kvaliteedile. Arutletakse, kuidas on võimalik tervislikku toitu kestlikult toota - elurikkust hoides ja „kliimasõbralikult“. Külas Anne Luik, emeriitprofessor, Eesti Maaülikooli taimetervise õppetool.

Töötuba "Valikute küsimus", juhendaja botaanikaaia metoodik Krista Kaur.
Kuidas vähendada märgatavalt oma ökoloogilist jalajälge igapäevaste toiduvalikutega? Kui see teema on Sulle tähtis, siis tasub osaleda praktilises töötoas “Valikute küsimus”. Töötoas selgitatakse, millised on taimsed alternatiivid lihale, munale ja piimatoodetele ning kuidas teadlike toiduvalikutega saab parandada enda tervist ja energiataset ja samas hoida ka koduplaneedi tervist.

Veel sündmuseid

Liituge meie uudiskirjaga

crosschevron-downchevron-leftchevron-rightarrow-uparrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram